ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ


«.....Άρα, η κάθε πολιτεία χρησιμοποιεί και σέβεται απόλυτα την υπεριδιότητα της ισοδυναμίας της, στο φυσικό περιβάλλον της αλλά και στο περιβάλλον των άλλων πολιτειών, για να είναι πάντα μέσα στην ολότητα της δημιουργικής ισοπολιτείας της, όπου οι νόμοι της πολιτείας που απορρέουν από το ελλάνιο αξιακο σύστημα των 33 + 2 πρωτοκόλλων της δημοκρατεάς «δημοκρατίας» τους, δεν επιτρέπει καμιά παραβίαση ή και υπέρβαση των δημιουργικών δυνάμεων της ισοδυναμίας.

Αυτό σημαίνει ότι εάν μια πολιτεία είναι μικρότερη από μια άλλη, και αριθμητικά σε ανθρωπινό δυναμικό αλλά και σε οποιοδήποτε επίπεδο, «παιδείας, οπλικών συστημάτων, οργανώσεων και άλλων» και δεν έχει ισοδυναμία με την άλλη πολιτεία, τότε είναι άδικο και αποστατικό να της επιβληθείς, να κυριαρχήσεις στους πολίτες της, να την χτυπήσεις, να την πολεμήσεις, να την λιώσεις.

«Εάν μια πολιτεία το πράξει αυτό το παραπάνω, τότε δεν είναι πολιτεία και έχει ήδη παραβιάσει τους νόμους του αξιακού της, είναι ήδη αποστατική...» - απόσπασμα από το κείμενο. 




Άπειρη τιμή και άπειρο σεβασμό στον Έλλην άνθρωπο Αρτέμη Σώρρα που γειώνει τεράστιες αλήθειες μέσα από τα κείμενα του για την πραγματική έννοια της δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ